Cuina amb arrels

A la nostra carta trobareu clàssics de la cuina basca com la truita de bacallà, txuletón de vaca vella, bacallà a la biscaïna, ous ferrats amb xistorra i patates, calamars a lo Pelayo, potxas a la basca, pebrots farcits, quallada de llet d’ovella latxa, goxua, pantxineta, Idiazábal amb dolç de poma i nous …

DESCARREGA

LES CARTES

 

Plats

 

Temporada

 

Pintxos

 

Les Postres

 

Vi

ELS MENÚS

 

Menús de grup

 

Menús de Nadal (9 al 24 de desembre)

Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Click aquí para más información

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar